top of page

INSTAL·LACIONS

AULES

CLASSE LILA

CLASSE TARONJA

CLASSE GROGA 

CLASSE VERDA

SALA POLIVALENT

Aquesta sala està destinada a les activitats compartides per a tots els infants de la llar com les festes tradicionals o no, les representacions de titelles, les sessions de psicomotricitat, el massatge infantil, o el pati interior en dies de pluja o molt fred.

CUINA

La cuina està situada al costat del rebost els dos tenen accessos directes i independents des del carrer per realitzar l’entrada de mercaderies i la sortida d’escombraries. 
Una empresa de catering ens serveix diàriament el menjar fet i calent, ja que la cuina no està condicionada per preparar menjars.

PATI

El pati de la Llar està orientat al sud i per tant és molt assolellat i càlid, la seva superfície és de 194’22m2, totes les aules de la llar i la sala polivalent hi tenen sortida directa.


Està dividit en dues parts, el pati dels infants dels grups de bebès (4-12 mesos) i de caminants (1-2 anys) i el dels infants dels dos grups de 2-3 anys, separats amb una tanca. El pati disposa de dos espais diferenciats pel sorral i per d’hort i de diversos jocs  exteriors, les dues zones de sortida de les aules estan protegides amb terra esmorteïdor per evitar possibles accidents.


SALA DE COTXETS

Aquest espai està destinat a l’aparcament dels cotxets dels infants de la llar, disposa de dues barres fixades a la paret per poder penjar i lligar els cotxets.

BUGADERIA

La bugaderia te una superfície de 9’60m2, està dividida en dos espais diferents, una petita habitació amb els escalfadors i acumuladors d’aigua calenta i la bugaderia pròpiament dita, on trobem la rentadora, l’assecadora i la planxa.

MAGATZEM

Aquest espai te una superfície de 9’62m2, ens permet guardar tots els materials fungibles o no, i les joguines necessàries per anar renovant periòdicament el material de les aules, en funció dels centres d’interès que s’aniran treballant durant el curs.

INSTAL·LACIONS: Ubicaciones
INSTAL·LACIONS: Galería
bottom of page